Doornbos bestratingen een kei in sierbestratingen

Mooie bestrating in een droomtuin of een praktisch aangelegd tuinpad... Grind of natuursteen... Een houten schutting of een tuinhuis... Een waterpartij of een ornament... het maakt ons niet uit wat u wilt, omdat wij het kunnen maken.

Meer dan 20 jaar ervaring

Johan Doornbos is eigenaar van “Doornbos Bestratingen”. Het bedrijf bestaat meer dan 20 jaar en is uitgegroeid tot een fullservice bedrijf. We werken voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. Onze medewerkers zijn deskundig en ervaren met een passie voor straatwerk.

Er is zoveel keuze in materialen en manieren van uitvoeren dat we eerst eens een goed gesprek moeten voeren. Samen met u zoeken we de best passende oplossing, en zoeken we de bestrating en andere materialen uit bij onze levancier. Kortom: U weet direct wat mogelijk is en maakt afspraken met één en dezelfde persoon.

Uniek: Wij ruilen u oude straatwerk in!

U wilt wat nieuws, maar waar hoe moet dat nu met het oude straatwerk? Doornbos bestratingen neemt u oude bestrating mee en het levert u ook nog wat op ook! Geen gesleep met stenen en het afvoeren daarvan, dat is nog eens een unieke service!

Hier zijn we goed in:

  • Grondwerk, handmatig of machinaal
  • Bestrating, sierbestrating en functionele bestrating
  • Verlichting aanleggen
  • Vijverpartijen aanleggen
  • Complete tuinaanleg ( in samenwerking van een hovenier in de regio )

Een selectie van enkele klanten waar wij vaak voor werken

Bouwbedrijf Broekman v.o.f.
Logo Maatschappij CMYK

campingdemoesbergtrajectum